Hjælp og service

 

Det er dig, der er centrum i din sag. Casper Strandby står derfor altid til rådighed for dig for en drøftelse af sagen. Du er altid meget velkommen til at kontakte Casper Strandby pr. telefon eller e-mail – også udenfor kontorets normale åbningstider.

Advokat Casper Strandby beskæftiger sig med alle typer af straffesager i hele landet. Han har hidtil været forsvarsadvokat i flest sager ved Retten i Esbjerg, Retten i Kolding og Retten i Horsens.

Hvis Casper Strandby er optaget af eksempelvis et retsmøde, og derfor ikke har mulighed for at besvare dit opkald, er du meget velkommen til at indtale en besked på telefonsvareren eller sende en e-mail eller SMS. Casper Strandby sørger altid for at vende tilbage til dig hurtigst muligt – og altid inden for højst 24 timer.

Hvis du er blevet varetægtsfængslet, besøger Casper Strandby dig, så snart retten har beskikket ham som din forsvarer og han har modtaget sagens dokumenter fra politiet. Det vil normalt ske indenfor en uge.

Casper Strandby vil derefter løbende besøge dig i arresthuset – minimum 1-2 gange om måneden – og i øvrigt så snart der er noget nyt i din sag.

Din familie er også meget velkomne til at kontakte Casper Strandby, hvis du er varetægtsfængslet. Han hjælper meget gerne med forskellige praktiske ting, som f.eks. arrestbesøg og aflevering af tøj eller penge.